Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-10 γκολ στο Μπερναμπέου

ΒΙΝΤΕΟ-10 γκολ στο Μπερναμπέου
ΒΙΝΤΕΟ-10 γκολ στο Μπερναμπέου
Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 7-3 της Σεβίλλης στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν.
Φύσει επιθετική ομάδα η Ρεάλ, αλλά δέκα γκολ στην έδρα της (έστω και με τη συνδρομή αντιπάλου) είχαν να σημειωθούν από το 1967 και το εμφατικό τότε 9-1 επί της Σοσιεδάδ.
Μαδριλένοι και Σεβιγιάνοι πρόσφεραν το βράδυ της Τετάρτης άφθονο θέαμα σε ένα ματς που είχε εκτός από τα δέκα γκολ, εύστοχα και χαμένα πέναλτι, αποβολή, χατ τρικ (Κριστιάνο) και κυρίως, παράσταση ενός «καινούριου».
Ο Γκάρεθ Μπέιλ, περί ου ο λόγος, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 14' με όμορφο πλασέ κι αυτός που έκανε το 2-0 στο 27' με απευθείας εκτέλεση φάουλ (η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο και άλλαξε πορεία). Ο Κριστιάνο ανέβασε τον δείκτη του σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 30' και κάπου εκεί ξύπνησε η Σεβίλλη.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά σε 3-1 (Ράκιτιτς με πέναλτι στο 38') και εν συνεχεία σε 3-2 (Μπάχα 40'), ωστόσο δεν μπόρεσαν να κάνουν την επική ανατροπή.
Μπενζεμά (53') και Ρονάλντο (60') αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο δύο ασίστ του Μπέιλ, η Σεβίλλη μείωσε εκ νέου σε 5-3 με τον Ράκιτιτς για να ολοκληρωθεί ο χορός των γκολ με τα τέρματα των Ρονάλντο (71') και Μπενζεμά (80')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου