Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Το SMS του σεισμολόγου Γ.Χουλιάρα στον Σαμαρά



Δεν πρόλαβε να φτάσει στο ξενοδοχείο του στην Κεφαλονιά τα ξημερώματα της Πέμπτης ο φερόμενος ως πρωθυπουργός, αφού είχε δει τις ζημιές στο νησί και είχε μιλήσει με τους κατοίκους, όταν άρχισε πάλι να σείεται η γη. 
Τότε έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του από τον σεισμολόγο Γεράσιμο Χουλιάρα που του έγραφε....

"4,2 με 4,3 R εκτιμώ ότι θα είναι". 
Ο -λέμε τώρα- πρωθυπουργός του απάντησε "ελπίζω να είναι εκτονωτικό" για να λάβει την απάντηση: "Με τη βοήθεια του Αγίου Γεράσιμου!".
Το περιστατικό διηγήθηκε ο ίδιος ο -τάχα μου- πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες χτες στη δεξίωση στο προεδρικό Μέγαρο για το διπλωματικό σώμα. 
Σχεδόν όλη η κυβέρνηση τίμησε τους διπλωμάτες, ενώ απουσίαζε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας τον οποίο εκπροσώπησε ο βουλευτής Νάσος Αθανασίου.
Ηταν όμως εκεί ο γ.γ. του ΚΚΕ Παναγιώτης Κουτσούμπας.
Διπλωματικό φάουλ πάντως σημειώθηκε από τον πρέσβη των Σκοπίων όταν έσπευσε να διορθώσει την υπάλληλο της εθιμοτυπίας που τον προσφώνησε "Πρέσβη της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας". 
"Γνωρίζω ότι είναι μεγάλο όνομα, μπορείτε να το λέτε και απλώς Μακεδονία" είπε ο πρέσβης μπροστά στους υπόλοιπους πρέσβεις στην αίθουσα αναμονής του Προεδρικού Μεγάρου λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου