Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Στην Κρήτη ένας άντρας αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο και μία γυναίκα στην Κυλλήνη πήδηξε από καράβι

2c6879856c006081673aeb6ceb99072b MΤο πτώμα ενός άνδρα, αγνώστων στοιχείων βρέθηκε πριν νωρίτερα στο Ρέθυμνο, κοντά στο Μπαλί. Αυτή την ώρα έχουν κινητοποιηθεί οι τοπικές αρχές μετά την ειδοποίηση, ενώ η περιοχή είναι στην αρμοδιότητα του λιμεναρχείου της περιοχής.
Εικάζεται ότι πρόκειται για αυτοκτονία ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε κοντινή απόσταση από το πτώμα, βρέθηκε το αυτοκίνητό του.
Μάλιστα, δίπλα του βρέθηκε ένα μπουκάλι με νερό στο οποίο εικάζεται ότι είχε διαλύσει φυτοφάρμακο το όποιο φαίνεται πως ήπιε. Αναμένεται η νεκροψία- νεκροτομή.
Εντωμεταξύ, στο δρομολόγιο του πλοίου που αναχώρησε στις 20.00 από τον Πόρο με προορισμό την Κυλλήνη μια νεαρή κοπέλα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πηδώντας στη θάλασσα. Ευτυχώς οι υπόλοιποι επιβάτες την είδαν αμέσως και ειδοποίησαν το καπετάνιο που αμέσως σταμάτησε το πλοίο και γύρισε πίσω.
Μετά από 14 λεπτά, εντόπισαν την επιβάτη ζωντανή. Την ίδια στιγμή είχε ειδοποιηθεί το λιμεναρχείο Αργοστολίου και το κέντρο επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου