Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Τα ζώδια της εβδομάδας

Τα ζώδια της εβδομάδας
Τα ζώδια της εβδομάδας
Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antares-mdd.blogspot.gr)
Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης
Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4):  Φίλοι, σύλλογοι, εταιρίες, εξωστρέφεια – κοινωνικότητα είναι οι έννοιες που μ’ έναν τρόπο προωθούν τα προσωπικά κι επαγγελματικά συμφέροντά σας, πολύ περισσότερο αν έχετε γενέθλια στο α’ και στο γ’ δεκαήμερο! Μια συμφωνία ή συνεννόηση ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας, αν γεννηθήκατε γύρω στις 16/4.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Υποχρεώσεις κοινωνικού, οικογενειακού, αλλά και επαγγελματικού περιεχομένου φαίνεται να είναι το κυρίαρχο μενού των ημερών για τους περισσότερους Ταύρους. Σαφώς, πιο πιεσμένοι / ες είστε εσείς της 13/5 λόγω της θέσεως του Κρόνου στο Σκορπιό. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι/ ες θα μπορέσετε να βρείτε επαρκείς λύσεις και να φθάσετε σε μια «συμπαθητική» συμφωνία στον τομέα της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Ταξίδια, διαπραγματεύσεις, διαγωνισμοί, σπουδές, εργασία που συνδέεται με τις εκδόσεις / την επικοινωνία / το διαδίκτυο / πολυεθνικά περιβάλλοντα, αλλά και νομικές υποθέσεις αποτελούν έννοιες που προωθούν τις επαγγελματικές ή προσωπικές σας φιλοδοξίες, ιδιαίτερα αν γεννηθήκατε στο α’ και στο γ’ δεκαήμερο. Μια εξέλιξη που αφορά τις επιχειρήσεις, τα παιδιά ή τον έρωτα φέρνει χαρά σ’ εσάς που έχετε γενέθλια γύρω στις 16/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η εποχή μάλλον φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα ανασφάλειας (οικονομικής τε και συναισθηματικής). Αρκετοί / ές θα μπορέσετε να επωφεληθείτε των εξελίξεων, τόσο πρακτικά, όσο και ψυχολογικά. Αλλαγές / διευθετήσεις που σχετίζονται με την οικογένεια / το χώρο / το σπίτι / το ακίνητο/ τα προσωπικά σας θα μπορούσαν να προωθήσουν εν τέλει ένα είδος εσωτερικής ηρεμίας / μια αίσθηση εξισορρόπησης.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Σχέσεις, συνεργασίες και νομικές αντιπαραθέσεις βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, κυρίως αν γεννηθήκατε στο α’ και στο γ’ δεκαήμερο. Μια συνεννόηση ή συμφωνία σας ικανοποιεί, εφόσον γεννηθήκατε στις 18-19/8. Στιγμές έντασης / κατήφειας / παρεξηγήσεων / προβληματισμών / διλημμάτων ενοχλούν εσάς της 15-16/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Σε μια εποχή όπου οι σχέσεις και οι συνεργασίες σαφώς αποτελούν ζήτημα- τουλάχιστον στο υποσυνείδητό σας- φαίνεται πως η ρουτίνα (καθημερινότητα στο σπίτι / στη δουλειά) είτε η φυσική κατάσταση (δική σας είτε οικείων προσώπων) απασχολούν και καταναλώνουν σημαντικό μέρος της ενέργειάς σας. Βεβαίως, θυμηθείτε, πως μέσ’ από μια υπεύθυνη, αλλά και θετική αντιμετώπιση των καταστάσεων, έχετε τη δυναμική να πετύχετε πολλά και να υπερνικήσετε κάθε τυχόν δυσκολία κερδίζοντας σ’ επίπεδο διάθεσης και πρακτικών (υλικών) αποτελεσμάτων.

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Δημιουργικότητα, παιδιά, επιχειρήσεις, τέχνες, αλλά κι έρωτας αποτελούν τις έννοιες που αυτήν την εποχή προωθούν τις επιθυμίες σας με κάποιον τρόπο, πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε στο α’ και στο γ’ δεκαήμερο. Μια ιδιαίτερη εξέλιξη φέρνει το χαμόγελο στα χείλη στους Ζυγούς της 19/10!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Υποθέσεις σπιτιού / ακινήτων / οικογένειας / σταθερών προσωπικών σχέσεων φαίνονται ν’ αποτελούν το κυρίαρχο μενού των ημερών για πολλούς Σκορπιούς. Ενίοτε περισσότερο πιεσμένοι / ες θα νιώσετε εσείς της 14/11. Με στρατηγική, έμπνευση και μετρημένες κινήσεις (χωρίς τυμπανοκρουσίες) μάλλον καταλήγετε σε μια λύση (τουλάχιστον προσωρινή) σχετικά μ’ ένα ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Επαφές, μετακινήσεις / εκδρομές, εξωστρέφεια, δημόσιες σχέσεις, συζητήσεις, προτάσεις, συμφωνίες, σεμινάρια για απόκτηση περαιτέρω γνώσεων, αλλά και ζητήματα που άπτονται του περιβάλλοντος (γειτονιά), των αδελφικών προσώπων και του μεταφορικού μέσου βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτήν την εποχή, κυρίως αν γεννηθήκατε στο α’ και στο γ’ δεκαήμερο. Μια συμφωνία / συνεννόηση δίνει ικανοποίηση στους Τοξότες της 18/12.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Έσοδα, έξοδα ή αλλιώς ισοζύγιο, με άλλα λόγια το τι λαμβάνετε και τι προσφέρετε γι αυτό: σε συναφές πλαίσιο κινείται η ενέργεια και η σκέψη σας αυτήν την εποχή. Το ευχάριστο είναι πως η δυναμική δείχνει να έρχονται αλλαγές (καριέρας / επιλογών / πορείας), ώστε τελικά θα επωφεληθείτε, τόσο σε οικονομικούς, όσο και σε ψυχολογικούς όρους. Αρκεί να εστιάσετε στο τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και να «παίξετε» αναλόγως στη στρατηγική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Τύχη, προστασία, γοητεία, διπλωματία και ομορφιά υπόσχεται η διέλευση της Αφροδίτης σ’ εσάς του α’ δεκαημέρου. Πιο επικοινωνιακοί / ές, εξωστρεφείς και αποτελεσματικοί / ές φαίνεστε εσείς του γ’ δεκαημέρου. Υδροχόοι της 14-15/2 δύναστε να βγείτε κερδισμένοι μέσ’ από μια συμφωνία. Στρατηγική, στωικότητα, φιλοπονία και φιλοσοφημένο πρίσμα απαιτεί ο Κρόνος από εσάς της 12/2.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Παρότι διάγετε την εποχή των γενεθλίων σας, μια εποχή όπου ο εαυτός και οι ανάγκες / επιθυμίες λογικά θα έπρεπε να βγαίνουν μπροστά σαν προτεραιότητες, φαίνεται πως εσείς έχετε περισσότερο την τάση ν’ αποσυρθείτε, να ξεκουραστείτε, να σκεφθείτε και να προετοιμάσετε το επόμενο βήμα. Μέσα σε όλα, θυμηθείτε πως ο έρωτας είναι εποικοδομητικός,  όταν υπάρχει ισοζύγιο στα συναισθήματα και στην πρακτική μεταξύ συντρόφων. Επίσης, επωφεληθείτε από κουβέντες ή εξελίξεις που προωθούνται παρασκηνιακά, γιατί μπορείτε να κερδίσετε σε υλικό κι επαγγελματικό επίπεδο, ειδικά αν γεννηθήκατε κατά το Μάρτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου