Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Aπαγορεύονται οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας! OXI δεν έχουμε χούντα, απλώς κατοχή από το Δ' Ράιχ, τη ναζιστική ΕΕ και μια κυβέρνηση δωσίλογων γερμανοτσολιάδων!

Λόγω της επίσκεψης Γκάουκ

Στην προηγούμενη "απαγορευμένη" πορεία είχε συλληφθεί
ο συνδικαλιστής της ΟΛΜΕ Π. Αντωνόπουλος
Φάμπρικα απαγόρευσης διαδηλώσεων ξεκίνησε μετά την ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την Ελλάδα, καθώς είναι η δεύτερη φορά που η έλευση ευρωπαίων επισήμων οδηγεί σε απόφαση απαγόρευσης.
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, την Πέμπτη 6 Μαρτίου, από τις 08.00 μέχρι τις 19.00, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω της επίσκεψης του προέδρου της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ.
Η απαγόρευση ισχύει για τους... εξής δρόμους: Σταδίου (από τη συμβολή της με την οδό Ομήρου) - Ομήρου - δεξιά Ακαδημίας - αριστερά Κανάρη - Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου) - Καψάλη - δεξιά Ηροδότου - αριστερά Υψηλάντου - δεξιά Γενναδίου - Πλατεία Μεγάλης του Γένους Σχολής - Β. Κωνσταντίνου - Β. Όλγας - Β. Αμαλίας - αριστερά Φιλελλήνων - αριστερά Μητροπόλεως - δεξιά Βουλής - δεξιά Κολοκοτρώνη - αριστερά Σταδίου (μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ομήρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου